Jalkahoidot, käsihoidot ja muut kauneuspalvelut Vantaalla

Kaipaavatko jalkasi tai kätesi hemmottelua?

Kauneushoitola Merike Leis on sinulle oikea paikka! Tarjoamme asiakkaille Vantaalla  jalka- ja käsihoidot sekä ripsien pidennykset ja geelilakkaukset. Varaa aikasi!

Käsi- ja jalkahoidot

Käsille ja jaloille räätälöidyt hoidot ovat hyvä keino tarjota itselle pientä hemmottelua kiireisen arjen keskelle.

Ripsien pidennykset

Jos haluat pitää katseesi aina virkeänä, tule hoitolaamme laitattamaan ripsipidennykset. Pidennyksillä saat ripsiin sekä tuuheutta että pituutta.

Geelilakkaukset ja rakennekynnet

Geelilakkauksilla saat pidettyä kyntesi kauniina ja kätesi huoliteltuina. Rakennekynsillä taas pääset toteuttamaan villeimpiä kynsiunelmiasi.

Vahaukset

Hoitolamme palveluihin kuuluvat myös hellävaraiset vahaukset.

Hieronta

Kaipaavatko lihaksesi huoltoa, tai työstressi lievitystä? Tule rentoutumaan hierontaan!

Asiakkaitaa palvele koulutettu hieroja Paavo

Tarjonnassa erilaisia hierontoja:

Klassinen hieronta on hyvä keino rentouttaa lihaksia ja lieventää lihasten jännitystä, jolloin se myös lievittää kpua, stressiä ja päänsärkyä. Säännöllinen hieronta parantaa ihmisen oman kehon tuntemusta ja ennaltaehkäisee vammojen syntymistä. 

Urheiluhieronta on tärkeä osa urheilijan lihashuoltoa, se valmistaa lihaksia urheilusuoritukseen ja palauttaa niitä sen jälkeen. Urheiluhieronta vakuttaa positiivisesti nivelten liikkuvuuteen ja lihasten venyvyyteen.

Thai hieronta ns. joogahieronta on perinteinen thaimaalainen hieronnan muoto. Hieronnassa ruumista venytellään ja painellaan käsillä, sekä jaloilla. Kohteena ovat kehon läpi kulkevat energialinjat.

Kaipaatko hemmottelua?

Haluaisitko rentoutua ihanassa jalkahoidossa? Vai kaipaavatko ripsesi pidennystä?

Jos kiinnostuit palveluistamme, voit tiedustella vapaita aikoja soittamisen lisäksi myös alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Merike Leis Tmi
Koivukylän puistotie 25 D
01360
VANTAA
044 974 0927
asiakaspalvelu@merikeleis.fi
www.merikeleis.fi